Hovfix

Putsade naglarna lite på mina ponnisar. Började med Firouzeh så att de andra skulle kunna observera vad som var på gång. Som vanligt när en gör något i hagen var de väldigt nyfikna och hjälpsamma. Tur att de är så snälla med varandra i alla fall så det inte blir tjafs. Men efter ett tag tröttnade de och turades om att rulla sig istället. Blev inga bilder från verkningen av de små bruna då fotografen (Erik) hjälpte till att hålla i och klia och klappa då. Som tur var råkade det vara en regnig dag så vi slapp de flesta insekterna.

2 kommentarer:

 1. MEN så mysigt der ser ut! Åååh, jag dör på alla dina vackra bilder du tar!!
  Vill meddela min nya bloggadress! Domännamnet hade löpt ut så den kommer inte att peka om från den gamla adressen westernbloggen.se. Så vill du läsa min blogg i framtiden så är det denna http://kshorsemanship.se att lägga på minnet! Fast den pekar fortfarande om från den ursprungliga bloggadressen http://westernbloggen.blogg.se. Ha en fin helg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, tack :) Bra att du meddelar det, tycker att du brukar ta väldigt fina bilder också och har en jättefin blogg.

   Radera