Make tea not war

Regn på taket och en tekopp i de iskalla händerna. Hur ont i huvudet man än har, hur illamående man än är och hur övertygad man än känner sig om att man inte kan få ner en bit mat så kan man alltid hälla i se te. Litervis. Alltid ger det väl någon näring...

1 kommentar:

  1. te funkar alltid, särskilt på vintern.
    Jag tänkte fråga en sak jag tänkt på, då du verkar väldigt kunnig på hästar och jag inte vet något alls knappt. Kan man ha små hästar, t.ex shettisar som "sällskapsdjur", dvs inte för att rida eller träna eller mår dom dåligt av det och behöver mycket stimulans?
    Jag drömmer om att flytta ut på landet, men det är inte möjligt dom närmsta 1,5 åren, men sen så! :) Jag vill ha dvärggetter och kanske höns, och så tänkte jag att det kanske vore roligt för Love och ev. kommande barn med en liten, barnvänlig häst. Och kul för oss med, givetvis. men det beror lite på om ekonomin tillåter det och hur mycket jobb som krävs. Behöver hästar "jobba" eller kan dom vara nöjda med att bara mest vara i hage och gosas med? Kanske en äldre shettis skulle funka till det ändamålet? Förlåt för idiot frågor, som sagt har ingen vidare koll på hästar :)

    SvaraRadera