Det blir inte alltid som man tänkt sig....


Det var ju bestämt att vi skulle bo kvar på Tisslinge tills Karin pluggat klart (2,5 år till) och därför hade vi ju grävt grönsaksland, snickrat på uthus och lagt tegel på parkeringen.
Liite ångest över det har jag haft, eftersom jag faktiskt gillar att vara på väg. Det känns lite jobbigt att hänga kvar på samma ställe för länge. Varför vet jag egentligen inte, jag är väl en orolig själ eller nåt.
Men, på grund av lite ändrade omständigheter så bestämde vi oss hastigt för att flytta ändå. Först hästarna, eftersom vi inte har någon annan stans att flytta där vi alla kan vara tillsammans. Ganska otroligt ändå att vi lyckades hitta något nytt till dem på en vecka.

Det blev en gård 3,3 km bort från oss, där de tidigare haft travhästar men nu har det tomt. Otroligt lyxigt med ett "eget" stall på 15 boxar och väldigt fina hagar till hästarna.
Tyvärr finns där ingen lösdrift än så vi får ha dem installade på natten, vilket har varit väldigt tråkigt. Tanken är dock att vi ska försöka ordna en lösdrift så fort som möjligt.

Förra helgen var det så dags att rida över hästarna till sitt nya hem och trots lerigt och regntungt väder var stämningen på topp! Världens bästa Erik var med och hjälpte till att bära och ta lite kort. :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar