Motivationstvivel

Regnet blåser omkring utanför och snön har sjunkit ihop till trött plus-grads-sörja. Allting är grått och jag sitter inne i stan vid datorn och försöker tampas med bokföring och fakturering.

Sådana här stunder är det extra svårt att hålla fokus, allt annat blir plötsligt mer spännande, och ögonen blir för trötta för att ens orka titta på datorskärmen. Då tänker jag att det är så hemskt besvärligt att ha ett eget företag och att jag nog borde ge upp.

Men sen tänker jag att om jag bara lär mig det här så blir det kanske mindre besvärligt, och om jag flyttar vagnen så att jag får någon mottagning på internet så kanske jag kan göra det hemma till och med. Det är ju ändå väldigt bra att ha ett eget företag och kunna jobba hur man vill. De flesta dagar gör det ju att jag kan vara ute med mina hästar när det är ljust och lägga upp mina dagar som jag vill. Dessutom slipper jag hemska sju-till-fyra-rutiner som ju mest bara ger mig ångest. När jag har jobbat undan fakturering och bokföring så känns det också som en sådan oerhörd lättnad och även lite stolthet över att jag klarade det. Egentligen är det faktiskt inte mycket, så jag tror egentligen att jag överdriver mina kval. Det är nog bäst att jag fortsätter kämpa ändå!

Man kan ju faktiskt mer än man tror, på bilden byter jag lyktor på min bil (alltså inte bara lamporna utan hela lysgrunkorna :p) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar