Malte och Donna

Den senaste veckan har Malte umgåtts mer och mer med hästarna, och de verkar allihop ha utbyte av det. Känns jättebra då jag oroat mig lite för att han ska känna sig ensam ibland.
Väldigt fint att se hur försiktiga hästarna är och hur glad Malte verkar vara.


7 kommentarer:

  1. Ser riktigt mysigt ut! Och vad härligt att se en kanin som verkligen är en kanin + superglad! Önskar jag kunde ha alla mina kaniner lösa, men än så länge är det omöjligt. Vad är det för ras på Malte? Han ser så stor ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Det är väldigt skönt att kunna ha honom lös, men jag förstår att det blir bökigt om en har fler kaniner som kanske inte vill/kan vara ihop.
      Malte är korsning mellan fransk vädur och tysk jättecheck så han är väldigt stor. Hans syskon (som bor hos en bekant) är dock ännu större så vi får se om han kommer att växa mer. Han har väldigt stora öron och bakben i förhållande till sin storlek, men det tycker jag bara är charmigt! :)

      Radera
    2. Ihop går det absolut inte att ha dem. Två hanar och två honor och jag hr inte lust att kastrera hanarna. Jag har snarare problemet att iaf två av kaninerna sticker så fort de blir rädda och efter det är det väldigt liten chans att jag får tag på dem:)

      Han liknar en gotlandskanin på bilderna:) Men öronen är ju verkligen jättestora!:)

      Radera
    3. Ah, förstår. Kanske kan du klickerträna dem, att dutta på en "target" tex. Det var det första jag lärde Malte med klicker, kanske kan göra en liten film om det sen. Det borde fungera, om de stannar kvar på tomten vill säga, men du får väl prova i en inhägnad först. :)

      Radera
  2. Det här är nått av det finaste jag sett! Har en känsla av att om jag släppt in en kanin till mina hästar så hade den blivit uppäten av nyfikna shettisar hehe ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så fint! :) Jag är lite förvånad själv att hästarna tar det så bra, men han leker med dem dagligen nu och alla tre är de så försiktiga och fina med honom. Bella har försökt nafsa lite någon gång, men det är ju bara för att gosa.

      Radera
  3. Nämen haha! Herregud så sött!

    SvaraRadera