Hösttider är svamptider

Alla som känner mig och Karin vet att vi är lite tokiga i kantareller. Så när vädret äntligen var soligt blev det planerade vi snabbt in en liten svamptur. Liten var i alla fall tanken att den skulle vara... Vi hittade en jättefin ny stig som vi bara var tvungna att följa och se vart den tog vägen och dessutom hur mycket svamp som helst! Det var sådär så att vi fick rida förbi massor som vi inte kunde få med oss och ångra att vi inte hade fler kassar. Till och med våra fantastiska hästar som brukar ha gott om tålamod, och kunna tugga i sig en del blåbärsris under svampplockningen, tröttnade lite en stund och tänkte lite diskret rymma hem.
Och när kassarna var fyllda visade det sig vara längre hem än vad vi trott, vi red ut strax efter 9 och var inte hemma förrän vid 4-tiden! Men då är ju hästarna ordentligt motionerade iaf... Och dom verkar orka hur mycket som helst, Firouzeh var pigg och glad hela vägen. Lite hungriga bara, så det blev lite hästmats-pauser under färden.

Min fina häst, lastad med svampkassar :)

Gullehästarna, om Firouzeh får vill hon gärna stå nära Sapone, men det får hon oftast bara om vi är iväg en bit hemifrån. Desto nöjdare blir hon då.. :)

In action :) Färggladast på vägarna är vi i alla fall. Bra, så vi syns!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar