Hejdå och hej

Det var väldig vemodigt att lasta hästarna i morse. De skötte sig dock exemplariskt och var inga som helst problem att lasta bägge själv. Firouzeh fick åka med till Yxtaholm och vända, fint för Flugan som slapp åka själv och lite enklare rent logistiskt. Firouzeh är väldigt lätt att ha med sig och verkade inte särskilt besvärad av åkturen.
Däremot tyckte båda hästarna att det var väldigt tråkigt att skiljas åt och det stack lite i även mitt hjärta när vi lämnade lilla Flugis.


Bästa polarna


Sedan väntade släppet på Bodarna och förberedde mig entusiastiskt med att först gå en promenad med Firouzeh som stått i släpet så länge och sedan plocka fram kameran i högsta hugg. Här blir show tänkte jag, hon har ju inte träffat tjocka släkten på hur länge som helst!
Tji fick jag. Hon drog en repa genom hela hagen med flocken efter sig men sedan bestämde hon sig för att beta. Och därmed basta. När de andra hästarna försökte störa och få igång lite mer spring slängde hon nonchalant ut ett bakben, utan att ens lyfta huvudet. Jaha, så dramatiskt blev det efter att hon inte sett släkten på i alla fall två år.
Det känns väldigt fint att ha henne där, det märks verkligen att hon blev glad!



Ganska vacker häst en har ändå :)
Full fart iväg, roligt att hon för en gångs skull är bland de stora i flocken ^^

Hälsar på nya russbäbisar

Vem är det som kommit hit?
En lycklig Firouzeh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar