Helg och full fart

Erik har varit ner och hälsat på några dagar i blåsten. Som alltid har vi tusen projekt på gång, och hann väl inte med allt vi tänkt oss, men en hel del i alla fall. Vi har fällt träd, ridit, påbörjat ett litet växthus, dragit fram lite ved med Firouzeh för första gången och kluvit ved. Och förstås ätit popcorn, busat och myst en del. Och varit på loppis. Och jobbat lite.

Växthuset står mot väggen och kommer delvis att bestå av fönster (bland annat de som satt i vagnen från början) och delvis av byggplast. Vi tycker redan att det är jättesnyggt trots att den inte är klart, men tyvärr lite litet... Får se vad jag ska göra åt det.
Tomaterna som bor i växthuset är jättekraftiga och fina och växer varenda dag. Vissa har till och med fått små små början till tomater på sig, jag längtar verkligen tills de mognar!

Att dra ved med Firouzeh var jätteroligt! Först var det lite svårt, hon förstod inte att hon skulle dra utan stannade snällt som om utrustningen fastnat i något, men vi provade lite lättare bitar och då gick det toppen. Hon vande sig vid det släpande ljudet väldigt snabbt och gick helt själv efter några vändor. Kul kul!
Jag är väldigt peppad på att fortsätta "inkörningen" med vagn nu, men det får vänta tills vi är två personer igen.

Vad har du för dig?







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar